torsdag 20 december 2012

Vinter-Natt

 

Och här är kompisen som fick skorna! Förutom skor har hon även fått en mysig vinterkappa och en rosa väska. Det här behöver man när man går ut. Så behöver man ett fint nattlinne också när det är dags att sova. Just detta nattlinne har fått en liten krage och ärmslut av brodyr.

2 kommentarer:

Heidi sa...

Jag är så förtjust i den här dockan! Jag fick henne idag och hon är alldeles underbart. Nattlinne och vinterkappa ville min dotter har till dockan -- dockan skulle kunna 'leva' med min dotter när min dotter sover eller gå ut, med funktionella kläder, inte bara dekorativa. Nattlinne är så fint med alla detaljer, med riktiga knapparna. Skorna och väska komplettera hela idén så bra -- jag skulle inte ha kommit på dem själv, men det gör det hela perfekt. Jag ska skriva en liten brev till min dotter och lägga den i dockans väska. Kanske en låtsas-brev från dockan själv? Gissa vem ska bli gladast i världen på julafton!

Erika sa...

Tack Heidi! Det var ett nöje att göra dockan till din dotter och jag är så glad att hon blev vad ni hade tänkt er! Önskar er en riktig God Jul!